Om oss

Hvem er vi og hva står vi for

Litt om oss

Autoskade Elverum AS ble etablert i 2001 og er et av innlandets største bilskadesentere. På eiersiden står 3 av distriktets største bilforhandlere: Elverum Sport Bilsalg AS, Sulland Elverum AS og Møller Bil Elverum AS. Eierselskapene har agenturet på bilmerkene Mercedes-Benz, Toyota, Mazda, Hyundai, Skoda, Ford, VW, og Audi.

Selskapet har tilholdsted i moderne lokaler med det siste innen oppretter- og lakkutstyr på Grindalsmoen i Elverum. Bedriften har i dag 15 ansatt inklusiv 2 lærlinger. For å sikre rekrutteringen til bransjen har Autoskade Elverum AS tradisjon med å ta inn lærlinger i begge avdelingene.

Videre har bedriften et tett samarbeide Elverum videregående skole, avd. karosseri og lakkteknikk og tar hvert år inn utplasserings-elever. Tradisjonelt har vi kunder fra Engerdal og Koppang i nord til Solør i sør og helt til Ringsaker i vest. Vi har som målsetning å være distriktets kompetansesenter innen bilskade-reparasjoner.


Visjon

Selskapet skal være et ledende spesialverksted i distriktet innen lakk og oppretting. Det skal ha kvalifiserte medarbeidere og tilstrebe en høy kvalitet på arbeidet. Selskapet skal være et naturlig førstevalg for alle forsikringsselskaper og bileiere.