Hvorfor benytte oss?

Vi bryr oss om deg som kunde og tar vare på bilen din når den er hos oss.

Enten det er en stor bilskade eller en mindre reparasjon krever dette spesialkompetanse. Dagens biler produsert etter helt spesielle metoder, mange forskjellige materialtyper og strenge sikkerhetskrav. For å kunne ivareta dette må reparasjonen utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner og med det utstyr som er foreskrevet.

Autoskade Elverum AS innehar til enhver tid de tekniske hjelpemidler og den kompetanse som produsentene av disse merkene krever i sine spesifikasjoner. Benyttes ikke et godkjent verksted, kan du blant annet risikere at bilfabrikkens garantier mot rust- og lakkskader bortfalle.

Vi er samarbeidsverksted for Mercedes-Benz, Toyota, Audi, VW, Ford, Skoda, Subaru, Citroen, Mazda, Hyundai og Volvo. Vi utfører også reparasjoner på andre bilmerker med samme krav til kvalitetsmessig utførelse i henhold til de spesifikasjoner som fabrikken krever. Som forsikringskunde kan du påvirke hvilket verksted som skal reparere bilen din. Den beste garanti for et godt resultat er å benytte et verksted godkjent av bilmerket.

Autoskade Elverum AS jobber tett opp mot lokale merkeforhandlere og importører for å sikre at jobbe blir utført på best mulig måte.